Завершено ремонт харчового блоку в інтернаті

У Бориславській спеціальній школі-інтернаті для дітей з наслідками ДЦП та поліомієліту навчається більше сотні вихованців. Тут перебувають діти з різним ступенем ускладнень здоров’я, але всі вони потребують особливих умов для лікування та реабілітації.

Цього року Мальтійська Служба в співпраці з Ротарійським клубом «Львів-Леополіс» та ротарійцями Швейцарії цілковито відремонтували харчовий блок школи-інтернату площею понад 100 кв.м, у яких міститься кухня цього закладу. Проведено також ґрунтовні ремонтні роботи з заміною каналізації та водопідведення. Тепер для сотні дітей їжу готують у нових, чистих приміщеннях, що відповідають усім санітарно-гігієнічним стандартам та нормам. Окрім поточних робіт підтримуються у належному стані об‘єкти, на яких за останніх п’ять років було проведено цілий шерег робіт, що суттєво покращили побутові умови проживання хворих дітей, та створили добрі умови для їхнього лікування. Масштабна заміна ліжок, ремонт санітарно-гігієнічного блоку – це кардинальна зміна у повсякденні інтернатського життя, а також якісна зміна якості життя кожної дитини зокрема.

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року