Візит Й.В. Альбрехта Ф. фон Бьозелагера в Україну

Й.В. Альбрехт Ф. фон Бьозелагер, Великий Канцлер Мальтійського Ордену, вперше з часу діяльності Мальтійської служби допомоги та з часу встановлення дипломатичних відносин між Україною та Суверенним Мальтійським Орденом прибув з офіційним візитом до України.

В Залі офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" Високого Гостя зустрічали Надзвичайний і Повноважний Посол Суверенного Мальтійського Ордену в Україні Й.В. Антоніо Гадзанті Пульєзе ді Котроне, Надзвичайний і Повноважний Посол України при Суверенному Мальтійському Ордені Ї. В. Тетяна Іжевська, директор Мальтійської служби допомоги України Павло Тітко, член офіційної делегації Суверенного Мальтійського Ордену Андрій Ханас.

Альбрехт Ф. фон Бьозелагер мав честь зустрітися з Його Блаженством Любомиром Кардиналом Гузарем, Архиєпископом-емеритом УГКЦ та Преосв. Богданом Дзюрахом, Секретарем Синоду Єпископів УГКЦ, який представляв Отця і Главу УГКЦ.

В Посольстві Суверенного Мальтійського Ордену пройшла зустріч з керівництвом та волонтерами Мальтійської служби допомоги України, які спеціально прибули до Києва з різних міст України.

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року