Великдень для найбідніших

Самотня старість в бідності. Саме так живуть люди, котрі звертаються до Мальтійської служби по допомогу.

В наш час неспинної комунікації важко собі уявити ізольованість від суспільства. Ми постійно спілкуємось з друзями, колегами, читаємо новини та обговорюємо їх. А тепер, уявімо собі на мить, що кожен з нас залишився на самоті, немає кому зателефонувати, немає з ким випити горнятка чаю. Та й на чай немає грошей.
Відчуття самотності, непотрібності, забутості особливо посилюється в час свят, коли люди зазвичай збираються в родинному колі.

Благодійна акція "Великодній кошик" ставить собі за ціль не лише забезпечити потребуючих осіб великодніми почастунками, а передусім створити атмосферу любові та взаємодопомоги у часі християнського свята.

Кожен може долучитися до благодійності в різний спосіб:
- здійснити грошову пожертву в скарбничку Мальтійської служби або переказ коштів на наш банківський рахунок;
- допомагати впродовж року продуктами харчування (крупи, м’ясні та рибні консерви, макаронні вироби, чай, олія, цукор);
- поширювати інформацію про наші проекти.

Кожна пожертва є важливою для допомоги самотнім людям похилого віку, про потреби яких не дбає ніхто.

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року