У Львові освятили перші паски

Щороку МСД проводить великодню благодійну акцію "Великодній кошик" для малозабезпечених громадян нашого міста. У Чистий четвер, 21 квітня, 350 кошиків, наповнених пасхальними харчами (паска, крашанки, ковбаса, шинка, масло, хрін) були освячені і подаровані людям, що через складний матеріальний стан та стан здоров'я не мають можливості їх самостійно придбати та освятити. Освячення відбулось у храмі Воскресіння Христового УГКЦ, що на вул. Городоцькій, 319а. О 12:00 о. Сергій Швагла з дозволу владики Ігоря Возьняка, Архієпископа Львівського УГКЦ урочисто освятив великодні дари. А опісля, у четвер і п'ятницю, МСД розвозитиме святочні почастунки. Їх отримають особи, що роками харчуються тут на благочинній кухні, потребуючі багатодітні сім'ї з Залізничного та Шевченківського районних осередків БО «Щаслива родина» (спілка багатодітних сімей Львівщини), потребуючі з осередку львівського центру регіонального відділення Суспільної служби України, львівський приймальник-розподільник для дітей.