"Святий Миколай - дітям з інтернатів"

Ми, як звично, подбаємо про дітей з більш ніж 30-ти інтернатів та сиротинців Львівської області та м.Львова, у яких близько 4000 вихованців із нетерпінням очікують на подарунки від св.Миколая. Вони певні, що святий про них не забуде. Цьогоріч ми також продовжимо співпрацю із ДБСТ (дитячими будинками сімейного типу) нашої області. Особливу увагу хочемо присвятити ДБСТ із с.Пнікути Мостиського району. Пожежа забрала цілий їхній будинок і все, що було в ньому. Родина з сімома дітьми потрапила у скрутне становище і потребує всілякої підтримки для відбудови та облаштування житла. Акція фактично вже стартувала: у місті активно зростає кількість наших скарбничок, відбуваються і готуються спільні акції з нашими партнерами. Отже, закликаємо Вас приєднатися і підтримати нашу ініціативу. Допомагаючи, Ви долучаєтеся до чудової справи. Навколо нас завжди є ті, котрі дійсно потребують підтримки і допомоги. Також є ті, котрі хочуть і можуть допомагати, котрі розуміють важливість і необхідність свого власного жесту милосердя для потребуючих, зрештою, для себе і для кожної людської спільноти.

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року