Щорічний мальтійський табір

З 14 по 21 липня 2013 року проходив 14 щорічний мальтійський табір для молоді, дітей-сиріт та осіб на інвалідних візках в с.Дора поблизу Яремче. Учасники табору (близько 135 осіб з України, Польщі та Німеччини) творили одну спільноту протягом усього тижня.

Гасло цьогорічного табору «Друзі – це назавжди». Саме воно і було змістом усієї програми, в якій брали участь від найменших мальтійців до найстарших. У програмі були оздоровчі та спортивні заходи, екологічна мандрівка на гору Явірник, Яблуницю, праця в осередках, майстер-клас по праці з деревом, плетіння ляльок-мотанок, розваги, спів і танці, нічна ватра. Новинкою цьогорічного табору  стала мальтійська пошта, яка в свою чергу також спричинилася для ближчого знайомства учасників.

На таборі щоденно відбувалися Святі Літургії під опікою отця-капелана Івана Сохана, а п‘ятниця була днем духовності, яка завершилася Хресною дорогою.