"Сад Гетсиманський" в "ІконАрті"

Запрошуємо відвідати виставку незвичних малярських робіт Ольги Ноженко «Сад Гетсиманський», що експонується до 4 березня в галереї «ІконАрт» (Вірменська, 26)

Дівчина-сирота з Буківського дитячого будинку-інтернату (вади розумового розвитку), з купою страхітливих діагнозів, інвалід 2 групи, невимушено занурить вас у вир подій двотисячолітньої давності. Перенесе у Палестину часів Христа і поставить вас просто у Нього за плечима. Спробуйте здійснити цю мандрівку. Вам буде чим поділитися, коли повернетесь з мандрів. Мистецтвознавці та художники не можуть дати вирозумілих пояснень цьому явищу і трактують його як непересічний феномен. Ці роботи є особливими також в суто мистецькому та богословському вимірі. Але найважливішим є ще щось інше, менш вловиме і більш цінне. Найбільшим благом є життя. Найбільшим даром життя є особистість. Особистість вище розуму. Вона є видимою душею речей і людей, їхньою зафіксованою спадковістю, їхнім незабутнім минулим, їхнім уже сущим майбутнім. (Жан Эпштейн)

Виставку здійснено за фінансової, організаційної та адміністративної підтримки Мальтійської служб

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року
На сьогодні 22 дитини вже отримали ортези