"Сад Гетсиманський" в "ІконАрті"

Запрошуємо відвідати виставку незвичних малярських робіт Ольги Ноженко «Сад Гетсиманський», що експонується до 4 березня в галереї «ІконАрт» (Вірменська, 26)

Дівчина-сирота з Буківського дитячого будинку-інтернату (вади розумового розвитку), з купою страхітливих діагнозів, інвалід 2 групи, невимушено занурить вас у вир подій двотисячолітньої давності. Перенесе у Палестину часів Христа і поставить вас просто у Нього за плечима. Спробуйте здійснити цю мандрівку. Вам буде чим поділитися, коли повернетесь з мандрів. Мистецтвознавці та художники не можуть дати вирозумілих пояснень цьому явищу і трактують його як непересічний феномен. Ці роботи є особливими також в суто мистецькому та богословському вимірі. Але найважливішим є ще щось інше, менш вловиме і більш цінне. Найбільшим благом є життя. Найбільшим даром життя є особистість. Особистість вище розуму. Вона є видимою душею речей і людей, їхньою зафіксованою спадковістю, їхнім незабутнім минулим, їхнім уже сущим майбутнім. (Жан Эпштейн)

Виставку здійснено за фінансової, організаційної та адміністративної підтримки Мальтійської служб

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року