Мережа МСД в Україні

Мальтійська служба допомоги розпочала діяльність спершу у Львові. На даний час ми допомагаємо потребуючим в різних містах Україні.

МСД у Львові

МСД розпочала свою роботу у Львові в грудні 1990р. в рамках зимової гуманітарної допомоги з Німеччини, а 23 лютого 1993 р. за ініціативи Суверенного Мальтійського лицарського ордену та Німецької Мальтійської служби допомоги було зареєстровано Благодійну організацію «Мальтійська служба допомоги у Львові».

Історія Мальтійського ордену

«Збереження віри і допомога потребуючим» - незмінне гасло Мальтійського ордену, чиїм безпосереднім організаційним утворенням та наслідником духовної спадщини є Мальтійська служба допомоги.

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року