Привітай близьких та друзів – стань благодійником

«Привітай близьких та друзів – стань благодійником» - таку назву носить святкова благодійна акція від “Метро клубу”, що стартує 12 грудня цього року і триватиме до 15 січня  2013 року та відбуватиметься за підтримки і сприяння Мальтійської служби допомоги. У новорічно-різдвяний час на території клубу, а також у касі “Метро” можна буде придбати усього лишень за 5 гривень святкову листівку, привітати нею найрідніших із прийдешніми святами та розділити радість магії Різдва із друзями, знайомими чи родиною. Кошти, зібрані з продажу листівок, “Метро клуб” передасть Мальтійській службі допомоги.

Нагадаємо, що “Метро клуб” та Мальтійська служба допомоги мають чималий досвід співпраці у сфері благочинності. Адже з листопада 2010 року на безтерміновій основі триває акція «Подаруй ліжко знедоленій дитині», впродовж якої за зібрані кошти уже закуплено ліжечка львівським інтернатам і сиротинцям. Деталі акції та звітності про виконання зобов’язань «Метро клубом» можна переглянути тут

Натхненні результатами благодійної акції «Подаруй ліжко знедоленій дитині» “Метро клуб” надає чергову можливість поєднати святковий настрій із доброю справою.

Кожна листівка, яку ви купуєте – це додаткові 5 гривень на користь тих, хто не в стані допомогти собі самотужки, а тому з надією очікує на підтримку з боку добрих людей, яких серед нас чимало. Потреби дитбудинків, сиротинців та інтернатів надзвичайно прості - взуття (зимове та спортивне, кімнатні капці 33-42 розмірів), теплий одяг (куртки, рукавиці, шапки, шалики), канцтовари (ручки, кольорові олівці, фломастери, фарби, альбоми для малювання, пенали, записники, зошити), білизна, колготи та шкарпетки, спортінвентар (футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі, тенісні та бадмінтонні ракетки, скакалки, обручі, спортивні костюми), засоби гігієни (мило, шампуні, зубні пасти, зубні щітки), іграшки, розвиваючі та настільні ігри, миючі засоби (пральний порошок, рідина для миття посуду, побутова хімія для санвузлів та ванних кімнат).

Інформацію про закупівлю листівок можна отримати у хост-менеджерів та адміністраторів “Метро клубу”, а також за телефоном гарячої лінії  +380676704243.