Подаруймо Великдень потребуючим людям!

Мальтійська служба традиційно впродовж Великого посту працює над підготовкою благодійної акції «Великодній кошик».

Цього року ми плануємо забезпечити святковими почастунками 450 найбільш потребуючих львів’ян, аби вони впродовж свят почуватися менш обділеними долею і не такими самотніми. Вміст святкових пакунків (паска, крашанки, ковбаса, шинка, масло, хрін, маковий завиванець) допоможе їм впродовж свят почуватися менш обділеними долею і не такими самотніми у цьому світі.

Враховуючи ситуацію, котра склалася в нашій країні, цього року ми вирішили допомогти відсвяткувати найбільше християнське свято українцям на Сході України – в Краматорську. 200 пакунків, де будуть традиційні великодні продукти, отримають найбільш потребуючі стареньких переселенці та краматорці, які і до війни жили дуже бідно.

Допомогти малозабезпеченим стареньким людям можна різним чином :

-         зробити пожертву в скарбнички Мальтійської служби;

-         допомогти продуктами харчування, які ми передамо малозабезпеченим людям (крупи, консерви, олія, чай, цукор);

-         здійснити переказ коштів на розрахунковий рахунок Мальтійської служби допомоги

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року