Нові матраци для дітей в інтернатах

У Турківській школі-інтернаті з початку нового навчального семестру діти сплять на нових ортопедичних матрацах. Такі вкладення в здоров’я дітей є надзвичайно важливими, адже при поганому умовах для сну про здоровий хребет, успішне навчання і не може бути мови.

Загалом в Турківській школі-інтернаті Мальтійська служба допомоги замінила 70 матраців. До цього часу діти спали старих, твердих, скуйовджених ватних матрацах, на яких зросло не одне покоління випускників інтернату.

Це вже не перший проект Мальтійської служби, зорієнтований на покращення умов проживання дітей та їхнього сну, зокрема. До цього часу ми вже замінили старі матраци та ліжка у школах-інтернатах в Стрілках, Лівчицях, Бориславі, Брюховичах, частково в Самборі та у Роздільському дитячому будинку-інтернаті.

Заміни ліжок та матраців потребують ще багато дітей в інтернатах.

Долучитися до цієї програми можна зробивши благодійну пожертву на розрахунковий рахунок Мальтійської служби допомоги.