Миколай принесе дітям незвичайний подарунок

Завтра, 19 грудня, до вихованців Львівської школи-інтернату №2 завітає Святий Миколай із незвичайним подарунком - відтепер діти матимуть змогу грати футбол на новому спортивному майданчику та організовувати свята у відремонтованому актовому залі.

Більше місяця діти жили в очікуванні свята, із цікавістю спостерігали за облаштуванням майданчика, допомагали всім, чим могли, раділи, коли їм привезли нові ворота, стільці...

До відкриття актового залу вихованці інтернату також ретельно підготувалися - в перший день після ремонту діти проведуть святковий концерт. А цілковитою несподіванкою для усіх в інтернаті стало нове цифрове фортепіано, з допомогою якого тепер відбуватимуться усі святкові виступи.

Дякуємо кожному, хто долучився до акції Мальтійської служби «Святий Миколай – дітям з інтернатів». Загальна вартість ремонтних та ландшафтних робіт, купівля воріт, фортепіано та стільців в актовий зал становить більше 225 тисяч гривень. Саме завдяки підтримці небайдужих людей стали можливими і створення спортивного майданчика, і капітальний ремонт актового залу для вихованців школи-інтернату.

Дирекція школи запрошує усіх на відкриття майданчика та актового залу, яке розпочнеться о 14:00 в інтернаті за адресою: м.Львів, вул. Просвіти, 4/2.