Ділитися добрим хлібом - просто!

Мальтійська служба допомоги разом із хлібопекарями розпочала благодійну акцію. Впродовж трьох весняних місяців з продажу кожного буханця деяких сортів хліба ТМ «Просто добрий хліб» буде перераховано 5 копійок на потреби благодійної кухні. У даний час відвідувачі благодійної кухні тричі на тиждень приходять на обід у пункти роздачі їжі, а чотири рази на тиждень особи, обмежені у пересуванні, отримують обід вдома. Для більшості з них це єдина гаряча їжа протягом дня. Переважно відвідувачами благодійної кухні є одинокі люди похилого віку (50 % з яких мають інвалідність). У зв'язку з низьким матеріальним доходом та станом здоров'я вони не в змозі самостійно приготувати собі їжу.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року