Відеозвіт спільної акції Мальтійської служби допомоги та ЮК «Адамас»

Пропонуємо Вашій увазі відеозвіт з відвідин чотирьох дитячих будинків та шкіл-інтернатів у Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Закарпатській областях. Усі ці заклади в результаті проведеної акції отримали спортивне, розвиваюче, реабілітаційне та спеціальне медичне обладнання. Сердечно дякуємо усім, хто допомагав у здійсненні цього задуму. Загалом протягом місяця клієнтами ювелірних салонів «Адамас» було зібрано 27 100 грн. і згодом удвічі збільшено цю суму безпосередньо ювелірною компанією, тобто результатом акції стали 54 200 грн. та щасливі й усміхнені обличчя дітей.

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року