Підсумки спільної акції з ЮК "Адамас"

Завдяки спільній благодійній акції Ювелірної Компанії «Адамас» і Мальтійської служби допомоги за принципом роялті з 15 грудня 2013 р. по 10 січня 2014 р. було зібрано 27 100 грн. Кожен клієнт, купуючи прикраси в ювелірних салонах «Адамасу» міг прийняти рішення про відрахування 1 % від кожної покупки на користь Мальтійської служби для потреб дітей з інтернатів. Ще 27 100 грн. було примножено безпосередньо Компанією «Адамас».

Сердечно дякуємо усім, хто долучився до збору благодійних пожертв. Ці спільні зусилля дали можливість здійснити закупівлю спортивного, розвиваючого та реабілітаційного обладнання для чотирьох дитячих будинків та шкіл-інтернатів у Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Закарпатській областях.

Найбільш знедолені маленькі громадяни нашої країни відчули тепло та турботу про їхнє майбутнє багатьох небайдужих дорослих.

Дякуємо за Вашу соціально активну життєву позицію!