Акція "Великодній кошик"

Традиційно Мальтійська служба допомоги проводить акцію «Великодній кошик». Цього року нашою метою є забезпечення 400 найбільш потребуючих самотніх мешканців Львова святковими пакунками з паскою, крашанками, ковбасою, шинкою, маслом, хроном та маковим завиванцем. Усім, хто не зможе прийти до церкви на посвячення почастунків, працівники МСД привезуть великодні набори додому, щоб жодна людина в день Христового Воскресіння не почувала себе обділеною долею, самотньою та непотрібною в цьому світі.

Понад два десятиліття Мальтійська Служба Допомоги в рамках постійно діючого проекту «Благодійна кухня» забезпечує одиноких людей похилого віку головним – їжею. Проект включає в себе «Кухню на колесах» (розвезення гарячих обідів додому малозабезпеченим людям, котрі потребують сторонньої допомоги); харчування потребуючих в пунктах роздачі їжі; забезпечення щомісяця харчовими наборами осіб, котрі можуть самостійно приготувати собі трапезу.

Долучитися до акції та допомогти потребуючим можна декількома способами:

-         зробити пожертву в скарбнички Мальтійської служби допомоги;

-         перерахувати кошти на наш рахунок;

-         розповсюдити інформацію про акцію;

-         принести продукти, необхідні для роботи проекти «Благодійна кухня» (крупи, олія, масло, консерви, макаронні вироби, чай, борошно, цукор, сухофрукти, згущене молоко, мед, печиво)

Кожна Ваша пожертва допоможе людям похилого віку, які все життя віддали роботі, а тепер залишилися на самоті зі своїми проблемами.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за тел. (032) 275 12 00

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року