Паливо для сан Миколая

Понад 4000 дітей з 32 інтернатів та сиротинців Львівської області, як і  щороку, написали листи до мальтійського св.Миколая з надією на подарунок. Їхні сподівання можуть здійснитися лише завдяки допомозі та підтримці багатьох людей доброї волі, котрі взяли на себе обов’язки святого. І чудо знову здійснилося! Мальтійська служба допомоги шістнадцятий рік поспіль ініціює акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів». Невід’ємною складовою улюбленого свята малечі є, безперечно, листи до Чудотворця, адже лише так ми можемо довідатися про що саме мріє дитина, на який подарунок вона очікує. Аби долучитися до акції, кожен бажаючий міг завітати до офісу Мальтійської служби допомоги, обрати листа дитини до св.Миколая та протягом місяця спакувати персональний подарунок. Цей миколаївський марафон у співпраці з львів’янами і багатьма молодіжними організаціями Львова розпочинається у листопаді, і за тиждень-півтори до свята ми потрохи виходимо на фінішну пряму. Львів’яни старанно пакують подарунки для інтернатських діток, і приносять їх до мальтійської домівки, до осередків організацій, де вони отримали дитячого листа. Протягом останнього тижня у нас не замикаються двері, а весь простір офісу закладений омріяними пакунками. Тут і велосипеди і сани, ковзани і справжні футбольні м’ячі, величезні машини, ляльки що плачуть, ведмедики і зайці, цукерки, книжки, конструктори, чоботи, черевики, куртки і джинси… і багато-багато цукерок. Запрошуємо Вас у дитячий рай!

Цього року листи написали і діти, що проживають у будинках сімейного типу (ДБСТ) та прийомних сім’ях львівської області, у кризових центрах матері і дитини, у дитячій виправній колонії. Всі вони з великим нетерпінням очікують заповітного дня. А щоб довезти усі ці подарунки у 32 інтернатних заклади Львівщини, дістатися до кожного з районів області, де є ДБСТ та прийомні родини нам потрібно витратити майже 30 тис. грн. на послуги транспорту. Але ця справа варта затрачених зусиль.

Просимо усіх, хто має можливість, зробити грошову пожертву, аби цінний вантаж міг дістатися кінцевого пункту призначення.

Фінансово підтримати мішок св. Миколая Ви можете:

• зробивши пожертву в одну з мальтійських скарбничок, які розташовані у багатьох закладах та публічних місцях нашого міста;
  • зробивши грошовий переказ через систему іPay на нашому сайті;
  • переказавши кошти на наш рахунок