Св.Миколай чекає на Вашу допомогу

Понад 4000 дітей, що проживають в інтернатах та сиротинцях Львівщини, в дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях та кризових центрах матері і дитини написали цьогоріч листи до Чудотворця і з великим нетерпінням очікують заповітного дня. Їхні сподівання здійснюються лише завдяки допомозі та підтримці великої кількості небайдужих людей. Та мальтійський Миколай дбає про вихованців інтернатів та сиротинців не лише 19 грудня, а й впродовж цілого року. Зокрема, за зібрані кошти під час акції 2011 року, нам вдалося замінити покрівлю в дитячому будинку сімейного типу, що згорів напередодні дотла; закупити будівельні матеріали та провести найнеобхідніші ремонти у Бориславському, Лівчицькому, Стрілківському інтернатах; закупити книжки для облаштування 4-ох бібліотек.

Тому усіх, кому небайдуже щоденне життя інтернатських дітей, хто готовий поділитися своїм достатком із тими, хто найбільше цього потребує, закликаємо до рішучих дій.

Пропонуємо Вам продовжувати долучатися до акції «Святий Миколай – дітям з інтернатів» та спробувати допомагати святому в різноманітний спосіб.

Фінансово підтримати мішок св. Миколая Ви можете:

• зробивши пожертву в одну з мальтійських скарбничок, які розташовані у багатьох закладах та публічних місцях нашого міста;
  • зробивши грошовий переказ через систему iPay;
  • переказавши кошти на наш рахунок.

Також просимо звернути увагу на постійні потреби в інтернатах:

• канцтовари (ручки, кольорові олівці, фломастери, фарби, альбоми для малювання, пенали, записники, коректори);
  • спортінвентар (футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі, тенісні та бадмінтонні ракетки, скакалки, обручі, спортивні костюми);
  • засоби гігієни (мило, шампуні, зубні пасти, зубні щітки);
  • іграшки, розвиваючі, настільні ігри;
  • білизна;
  • колготи та шкарпетки;
  • взуття (зимове та спортивне взуття, кімнатні капці, 33-42 рр.);
  • теплі зимові речі (рукавиці, шапки, шалики);
  • миючі засоби (пральний порошок, рідина для посуду, побутова хімія для санвузлів та ванних кімнат).