Стань Св. Миколаєм для дитини з інтернату

Понад 4000 дітей, що зростають в інтернатах та сиротинцях Львівської області, щороку пишуть листи до Св.Миколая з надією на подарунок. Проте їхні сподівання можуть здійснитися лише завдяки нашій з Вами допомозі та підтримці.

Мальтійська служба допомоги шістнадцятий рік поспіль ініціює акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів». Невід’ємною складовою улюбленого свята малечі є, безперечно, листи до Чудотворця, адже лише так ми можемо довідатися про що саме мріє дитина, на який подарунок вона очікує. Уже від тепер кожен бажаючий може завітати в офіс Мальтійської служби допомоги, обрати листа дитини до Св.Миколая та протягом місяця спакувати персональний подарунок.

До акції можна долучитися по-різному.

Якщо Ви хочете допомогти приватно, пропонуємо Вам:

- взяти лист дитини до Святого Миколая та спакувати персональний подарунок;

- зробити пожертву безпосередньо на сайті або на сторінці Facebook кредитною карткою;

- зробити благодійну пожертву в касі будь-якого банку;

- придбати речі, які можна подарувати дітям (засоби гігієни, канцтовари, спортінвентар, іграшки...);

- зробити пожертву в скарбничку.

Як представник підприємства, Ви можете:

- надати благодійну фінансову пожертву, отримавши лист-прохання;

- надати речі для пакування персональних подарунків дітям або на загальні потреби інтернату;

- розмістити нашу скарбничку;

- розмістити інформацію про акцію.

Тел. (032) 275-12-00

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року