Паломництво до Ватикану

З 30 вересня до 5 жовтня 2012р. відбулося паломництво мальтійців до Риму. В супроводі римської поліції до Ватикану прибуло більше тисячі прочан. Візит до Вічного міста розпочався у понеділок урочистою літургією в Соборі Святого Петра.

Це вже десята проща до Ватикану, в якій беруть участь люди з обмеженими фізичними можливостями. 300 людей у віках, серед яких були й паломники з України, були повністю забезпечені спец транспортом, цілодобовим доглядом та медичним супроводом. Окрім духовного збагачення паломники здійснили ряд екскурсій у сади Ватикану, храми та музеї Риму.

Кульмінацією паломництва мальтійців до Ватикану стала зустріч з папою Бенедиктом XVI, яка відбулася 3 жовтня. До мальтійців Понтифік звернувся словами подяки: „Спасибі за важливу роботу, яку ви робите, особливо для людей з обмеженими можливостями”.

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року