Паломництво до Ватикану

З 30 вересня до 5 жовтня 2012р. відбулося паломництво мальтійців до Риму. В супроводі римської поліції до Ватикану прибуло більше тисячі прочан. Візит до Вічного міста розпочався у понеділок урочистою літургією в Соборі Святого Петра.

Це вже десята проща до Ватикану, в якій беруть участь люди з обмеженими фізичними можливостями. 300 людей у віках, серед яких були й паломники з України, були повністю забезпечені спец транспортом, цілодобовим доглядом та медичним супроводом. Окрім духовного збагачення паломники здійснили ряд екскурсій у сади Ватикану, храми та музеї Риму.

Кульмінацією паломництва мальтійців до Ватикану стала зустріч з папою Бенедиктом XVI, яка відбулася 3 жовтня. До мальтійців Понтифік звернувся словами подяки: „Спасибі за важливу роботу, яку ви робите, особливо для людей з обмеженими можливостями”.

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року