Першими паски в Україні освятили у Львові

Мальтійці знову приготували паски для малозабезпечених стареньких і традиційно освятили їх першими. У Чистий четвер, 12-го квітня, отець храму Воскресіння Христового УГКЦ, що на вул. Городоцькій 319а о 12:00 з дозволу Владики Ігоря Возьняка, Архієпископа Львівського УГКЦ розпочав урочисте свячення пасок.

Понад десятиліття Мальтійська Служба Допомоги проводить великодню благодійну акцію для малозабезпечених громадян нашого міста. І цього року також освячені пакунки з духм’яною паскою та святковими харчами подарують потребуючим нашого міста. Освячення відбувається заздалегідь для того, аби у четвер і п’ятницю можна було розвезти святочні почастунки. Їх отримають особи, що роками харчуються на мальтійській благочинній кухні, потребуючі багатодітні сім’ї з Залізничного та Шевченківського районних осередків БО «Щаслива родина» (спілка багатодітних сімей Львівщини), потребуючі з осередку львівського центру регіонального відділення Суспільної Служби України, найбільш потребуючі  з Сихівського і Личаківського р-нів, якими опікуються центри соціального обслуговування, геріатричне відділення з Нового Яричіва (Кам’янко-Бузький р-н) – всього 350 пакунків.