На Різдво та Великдень кожен старається провести якомога більше часу із близькими людьми, із сім‘єю. Проте навколо нас є багато тих, хто в ці святкові дні залишається самотнім, позбавленим товариства та святкової гостини. Для того, щоб потребуючі громадяни Львова мали змогу святкувати найбільші християнські свята, Мальтійська служба допомоги щороку організовує Різдвяну вечерю та Великодній сніданок. З 2008 року започаткували акцію „Великодній кошик", в рамках якої пакуються, освячуються і розвозяться великодні набори продуктів людям, котрі через стан здоров‘я та складне матеріальне становище не можуть самостійно їх придбати та освятити.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року