Запрошуємо на благодійний концерт

Великий благодійний концерт «Атмосфера добра» відбудеться 22 січня о 21:00 в ресторані-клубі «Атмосфера» (ріг вулиць Братів Рогатинців і Сербської). Забаву на різний музичний смак і дружню атмосферу створюватимуть кілька гуртів і виконавців, котрі мали добру волю, аби здійснити свій внесок у справу благодійності. Андріана та МІЯ, MagaZin та Sample Rate & Rizups, і хед-лайнери вечора Ot Vinta - на десерт. Хоча, мабуть, десертом стане благодійний аукціон оперативних шаржів музикантів, котрі виступатимуть у цьому концерті, авторства фронтмена Ot Vinta Юрія Журавля. Юрко щедро погодився задіяти ще один із своїх талантів, і протягом цілого вечора створюватиме портрети-шаржі на своїх колег-музикантів. Усі кошти з благодійного концерту і аукціону передадуть Мальтійській службі допомоги, а ми маємо намір використати їх для потреб Роздільського будинку-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Тож запрошуємо усіх небайдужих підтримати нас ось у такий веселий, музично-артистичний спосіб. Для резервації квитків можна зголошуватись за тел. (032) 235 88 99; (067) 313 26 06.