Запрошуємо на виставку

[img]http://www.malteser.ua/sites/default/files/pictures/afisha.jpg[/img]7 грудня в рамках арт-проекту "Юне серце" о 17:00 в галереї "Коралі" (вул. Менцинського, 5, в подвір‘ї) за підтримки Мальтійської служби допомоги відкриється інсталяція та виставка дитячих робіт. Молоді львівські мисткині Ольга Стеблак і Марія Дацюк впродовж двох місяців провадили мистецькі заняття у спеціалізованому дитсадку для дітей з вадами слуху. Запрошуємо всіх бажаючих поглянути, що народилося в результаті цієї плідної, радісної праці. Виставка триватиме до 18 грудня. Також хочемо повідомити, що роботи можна буде купити за символічну ціну, аби уможливити подальшу працю з цими особливими дітками.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року