Німецько-українська співпраця.

28 березня за ініціативи Генерального консула Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з офісом у Дніпрі Вольфґанґа Мьоссінґера в Краматорську відбувся круглий стіл для представників міжнародних та українських недержавних організацій, що отримують від Німеччини фінансування на реалізацію проектів гуманітарної допомоги, захисту прав людини та підтримки громадянського суспільства в Донецькій області в рамках програми зі сприяння співпраці між неурядовими організаціями Німеччини і України.

Серед запрошених також були представники БО «Мальтійська служба допомоги України» та наших  партнерів у проекті «Психосоціальна адаптація осіб, потерпілих внаслідок конфлікту в Україні»: ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» та Києво-Могилянської Академії. Загалом учасниками круглого столу стали представники майже 30 неурядових організацій, що працюють зараз на Сході. Кожен мав нагоду виступити із короткою презентацією своєї діяльності, отримати додаткову інформацію про різні механізми фінансування та програми Федерального уряду Німеччини. Одним із важливих завдань круглого столу було власне встановлення зв’язків та налагодження співпраці між недержавними  організаціями, що отримують підтримку від Федерального уряду Німеччини та працюють на Сході України.

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року