Рятувальники на «Гонці нації»

25 лютого рятувальники Мальтійської служби допомоги здійснили медичний супровід вражаючого змагання - «Гонка нації» в Буковелі.

У забезпеченні медичної підтримки взяли участь волонтери-рятувальники із чотирьох міст: Івано-Франківська, Львова, Южноукраїнська (Миколаївська область) та Маріуполя. Всі діяли як одна команда, метою якої було зробити змагання максимально безпечним та, при потребі, надати кваліфіковану долікарську допомогу учасникам. Зважаючи на специфіку змагань, складність перешкод та неймовірне бажання кожного перемогти, рятувальникам довелося попрацювати. Проте, чергування волонтерів пройшло успішно.

Традиційно мальтійці Івано-Франківська організували харчування волонтерів заходу, а також зігрівали учасників змагань смачним чаєм.

Вітаємо переможців та призерів змагань та бажаємо успіхів у підкоренні нових вершин.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року