Святий Миколай - дітям з інтернатів

Мальтійська служба допомоги у співпраці із молодіжними та християнськими організаціями Львова здійснила 20-ту благодійну акцію «Святий Миколай — дітям з інтернатів».

Іменні подарунки від Миколая у відповідь на свої листи отримали понад 4 000 дітей. Це вихованці інтернатів та сиротинців Львівської області, діти-сироти, що проживають у прийомних родинах, вихованці дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ), діти-інваліди та діти з родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, також мешканці Львівського та Дрогобицького кризових центрів матері і дитини, товариство «Надія». Підготовка свята тривала понад 2 місяці.

Мета акції за останні десять років не змінюється. Щороку діти пишуть листи до Миколая з надією не лише отримати подарунок, а й відчути підтримку Чудотворця, отримати надію на краще майбутнє. Нашим завданням також є залучення мешканців Львова до вирішення проблем дітей, що зростають без рідних батьків, привернути увагу громади до проблем цих дітей. За 20 років клопіткої праці ми змогли збільшити кількість подарунків, які отримують діти від Чудотворця, від декількох сотень до 4 тисяч.

Проте мальтійський Миколай не припиняє свою роботу 19 грудня. Він піклується про дітей в інтернатах та сиротинцях впродовж року - ми покращуємо життя дітей, роблячи ремонти їдалень та спалень, створюючи майстерні та ігрові кімнати, наповнюючи бібліотеки сучасними та цікавими книгами...

Дякуємо кожному, хто впродовж 20 років долучився до покращення життя дітей

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року