У нас вже є перші листи до св.Миколая

Лист дитини до св.Миколая є невід‘ємним атрибутом нашої щорічної акції „Святий Миколай - дітям з інтернатів", адже лише в листі ми можемо дізнатися, чого саме просить дитина у покровителя всіх сиріт св.Миколая. Від сьогодні кожен бажаючий може завітати в офіс Мальтійської служби допомоги, обрати листа дитини до св.Миколая та протягом місяця спакувати персональний подарунок автору. Наразі до нас прибули листи дітей з ДБСТ (дитячих будинків сімейного типу) Львова та цілої Львівської області. Якщо у Вас виникатимуть запитання щодо пакування подарунка, працівники МСД завжди нададуть відповідь чи пораду.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року