20-ий рік Мальтійський Миколай йде в інтернати

Кожен з нас в дитинстві нетерпляче чекав свято Миколая. Іноді це була довга, безсонна ніч – дуже вже хотілося побачити Чудотворця на власні очі… І от промальовується у вікні ранок. Передчуття дива, радість довгоочікуваного подарунка.

4 000 дітей Львівщини 19 грудня прокинуться десь далеко від дому, вони зустрінуть цей день в інтернаті. Та навіть у цих холодних стінах, малеча вірить у диво, яке творить Святий Миколай. Найбільше діти надіються, що окрім подарунків Чудотворець зможе зробити так, що батьки заберуть їх додому.

Ми не можемо втілити усі дитячі мрії, але ми можемо додати кольору, світла, тепла і казки до їхнього буденного, часом чорно-білого життя. Вони цього так чекають. Оскільки в інтернатах, як і в звичайних родинах, діти пишуть листи до Святого Миколая і всі вони, з характерною лише для дітей надією, очікують на маленьке диво.

Чи прийде до них Миколай? Так. Адже Мальтійська служба допомоги розпочала підготовку до акції «Святий Миколай – дітям з інтернатів». Цьогорічна буде знаковою. Уже 20 років поспіль разом із небайдужими до чужої долі людьми, ми допомагаємо Святому Миколаю прийти до усіх, хто на нього чекає.

Наші мальтійські ангелики вже готові ладувати свої сани подарунками для дітей з інтернатів та дитячих будинків. Від сьогодні кожен може стати Помічником Миколая. Для цього необхідно взяти лист дитини до Чудотворця і спакувати їй подарунок.

Чекаємо Вас в офісі Мальтійської служби допомоги за адресою: м. Львів, вул. Акад. Богомольця, 8/2. Телефон: 275-12-00