МСД отримала відзнаку

1 березня 2013 року в Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійна Львівщина – 2012»,

Спеціальну відзнаку – орден «Львів соціальний» отримала Мальтійська служба допомоги у Львові з рук заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва.

Після цього відбулося нагородження номінантів конкурсу «Благодійна Львівщина». Зокрема, найкращою благодійною дитячою або молодіжною організацією цьогоріч стала Молодіжна громадська організація «Академія Української Молоді». У номінації «Благодійник: компанія – середній бізнес» відзнаку отримав комплекс водних видів спорту «Аквапарк Пляж». Кращим благодійним фондом області визнали «Світ дитини». Ініціативна група «Відкриваємо серця» отримала нагороду як краща неурядова організація-благодійник. Надія Гулядик здобула нагороду у номінації «Благодійник: фізична особа». Благодійною акцією року стала акція ГО «Форуму видавців» «Українські книжки – сільським бібліотекам». Інновацією в благодійності визнали благодійний проект «Я не один».

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року