Миколай продовжує свою ходу

Мальтійський Миколай тішить діток ще довго після 19 грудня. Окрім персонального подарунка, він дарує кожній дитині ще й свою увагу, розуміння, частинку себе, допомагає дітям зробити певні підсумки за рік, що минув. Також ми продовжуємо реалізовувати зібрані в акції "Святий Миколай - дітям з інтернатів" кошти. В рамках співпраці з дитячими будинками сімейного типу, Святий Миколай завітав до родини Зулкарнєєвих. Малеча разом із Миколаєм розпаковувала подарунки, а батьки в той час оглядали нову велику кухонну плиту, потребу в якій відчували щоразу, коли готували вечерю для всієї сімї, в якій виховується десятеро дітей.

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року