Мальтійська служба проводить курси Першої долікарської допомоги

Надання невідкладної допомоги потерпілому є виявом любові до ближнього, громадянським і християнським обов’язком кожного.

Будь-хто може опинитися перед потребою допомогти при ДТП, нещасному випадку на роботі, у побуті чи спорті. Коли мова йде про порятунок в таких виняткових ситуаціях, люди згадують насамперед про карету Швидкої допомоги. Але у багатьох випадках Першу допомогу потерпілому необхідно надати негайно, до приїзду лікаря. Вчасне її отримання може полегшити біль потерпілого, а часом і врятувати йому життя.

Курси Першої допомоги розраховані на навчання людей без медичної освіти. Разом із теоретичним та практичним навчанням  ми робимо акцент на мотивації до її надання, подоланні страху людини допомогти.

Навчання проводиться десять годин для кожної групи з десяти слухачів. Головним у нашому курсі є здобуття практичних навиків, адже в критичній ситуації людина повинна діяти автоматично. Саме тому всі навчальні вправи виконуються таку кількість разів, яка необхідна слухачеві для правильного надання допомоги.

Для запису групи на навчання та отримання додаткової інформації слід звертатися в офіс Мальтійської служби допомоги за телефоном: (032) 275 12 00