Мальтійці Польщі відправили допомогу для України

Мальтійська Служба Медична (Польща) завдяки допомозі Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща, наданої в рамках програми «Польська допомога», підготувала транспорт з гуманітарною допомогою для переселенців в Україні. Мальтійська допомога є частиною великого конвою, організованого чотирма організаціями Польщі (Fundacja Maltańska Pomoc Medyczna, Caritas Polska, Polskiej Misji Medycznej i Polskiego Centrum Pomocy Międzynarodowej). Транспортування гуманітарної допомоги відбувається під супроводом правоохоронців.

Допомога від Мальтійської Служби мудичною відправиться до Запоріжжя та Маріуполя. Загалом у двох наповнених вантажівках їде понад 23 000 кг продуктів довготривалого зберігання та засоби гігієни для дітей, зокрема 2250 коробок одноразових підгузників для малюків. Вартість вантажу понад 260600 польських злотих. Допомогу від Мальтійців отримає понад 1500 осіб, в тому числі 700 дітей. Продукти харчування будуть доставлені в Маріуполь на Мальтійську польову кухню.

Більше інформації про гуманітарну допопогу розміщення тут

7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року
Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року