Допомагати легко

Понад 4000 листів до Св.Миколая розповсюджуються серед львів’ян, щоб кожна дитина в інтернатах та сиротинцях отримала персональний подарунок.  Проте є діти, які не змогли написати листа до Св.Миколая, - хтось ще надто маленький, а хтось не може писати через захворювання. Для таких діток ми  пакуємо подарунки за рахунок благодійних пожертв.

Щороку Мальтійська служба допомоги в рамках акції «Святий Миколай – дітям з інтернатів» встановлює в місті Львові додаткові скарбнички для збору благодійних пожертв. Відтепер пожертву в скарбнички можна здійснити ще й в мережах супермаркетів «Арсен», «Watsons» та «Епіцентр», аптек «DS».

XIX Всеукраїнський Мальтійський табір
12 Липень 2018 року
7-8 червня 2018 року у Києві пройшла міжнародна конференція “Розвиток системи цивільного добровільного рятувальництва в Україні”. Організатори події — Мальтійська Служба Допомоги України і Мальтійська Медична Служба з Польщі у співпраці з Києво-Могилянською академією.
20 Червень 2018 року