Акція "Великодній кошик"

Мальтійська служба допомоги традиційно в цей час працює над проведенням акції «Великодній кошик», метою якої є забезпечити 450 найбільш потребуючих мешканців Львова святковими почастунками. Вміст святкових пакунків (паска, крашанки, ковбаса, шинка, сир, масло, хрін, маковий завиванець) допоможе їм впродовж свят почуватися менш обділеними долею і не такими самотніми у великому світі.

Понад два десятиліття Мальтійська Служба Допомоги в рамках постійно діючого проекту «Благодійна кухня» забезпечує одиноких людей похилого віку головним – їжею. Проект включає в себе «Кухню на колесах» (розвезення гарячих обідів додому малозабезпеченим людям, котрі потребують сторонньої допомоги); харчування потребуючих в пунктах роздачі їжі; забезпечення щомісяця харчовими наборами осіб, котрі можуть самостійно приготувати собі трапезу.

Кожна Ваша пожертва допомагає людям похилого віку, які все життя віддали роботі, а тепер залишилися на самоті зі своїми проблемами.

То ж просимо Вас долучитися до цієї справи і надати допомогу для проекту:
- здійснити грошову пожертву в скарбничку Мальтійської служби або переказ коштів на наш банківський рахунок
- допомагати продуктами харчування впродовж року (крупи, м’ясні та рибні консерви, макаронні вироби, чай, олія, цукор);
- долучати до наших проектів своїх знайомих.

Дякуємо за розуміння та підтримку.

Презентація книги "Суверенний Мальтійський і Україна: 10 років дипломатичних відносин, 27 років служіння потребуючим"
27 Листопад 2018 року
Мальтійська служба організувала благодійних обід для 200 найбільш потребуючих людей
18 Листопад 2018 року